☰
0

Nincsenek termékek a kosárban.

Fittanyuka.huFittanyuka.hu
x
  • Húsvéti sütik
  • Heti menü
  • Rendelés
    • Menün kívüli ajánlataink
    • Sütemények ( Aktuális sütemény kínálatunkról érdeklődjön elérhetőségeinken!) Torták
    • Italok
    • Rendelési információk
  • Rendezvények
  • Főzőtanfolyamok
  • Blog
    • Életmód programok
    • Receptek
    • Videók
  • Kapcsolat
    • Kapcsolat
    • Rólunk
    • Hírlevél
Blog
Home Előételek
07 máj

Posted by admin

Roppanós laska gomba tallérok

Amikor csak úgy csipegetnél valami finom, roppanós valamit, amit akár főétel feltéteként vagy mártogatni is kínálhatod a vendégeknek, ilyenkor szoktam előkapni a csicseriborsó lisztes bundázást. Nem véletlen, hogy mi magyarok arról vagyunk híresek, hogy bármit bebundázunk, de ami finom az finom.

Ez a változat glutén,-tojásmentes és kókusz olajban sült.

Hozzávalók:

Laska gomba (kb. 30-50 dkg)

kb. 20 dkg +10 dkg  csicseriborsó liszt vagy sárgaborsó liszt

1/2 tk füstölt paprika

késhegynyi őrölt fekete bors

késhegynyi őrölt szárított fokhagyma

1/2 tk tengeri só

kb. 2 dl víz

kókusz olaj

A csicseriborsó lisztbe keverjük a sót és a fűszereket, a 10 dkg lisztet simán hagyjuk, a gombákat megmossuk és beleforgatjuk a lisztbe majd egyesével belemártjuk a masszába és a forró, bő kókuszolajban aranybarnára sütjük őket. Papírtörlő kendőre tesszük őket és még melegen tálaljuk saláták mártogatós mellé vagy feltétként.

 

 

Categories: Előételek, Gluténmentes, Gomba, Grillparty - Vendégváró
Next Alakbarát Kókuszgolyó
Previous Napraforgós cékla fasírt
Kategóriák
  • Ajándék utalványok (1)
  • Alacsony GI indexű sütemények (64)
  • Amarant (4)
  • Aprósütemények (7)
  • Aszalt paradicsom (5)
  • Baba – Mama (6)
  • Brokkoli (10)
  • Cékla (4)
  • Csokis sütik (6)
  • Cukkini (24)
  • Desszert (29)
  • Egyéb (35)
  • Életmódtábor (14)
  • Előadások – Szakmai napok (2)
  • Előételek (17)
  • Eper (3)
  • Fagylalt (4)
  • Fasírt (9)
  • Felfújtak (2)
  • Fittanyuka Webcukrászda – Webshop (3)
  • Főzőtanfolyamaim (19)
  • Gluténmentes (14)
  • Gomba (8)
  • Gombóc (2)
  • Grillparty (4)
  • Grillparty – Vendégváró (11)
  • Hagyományos ízek (31)
  • Hajdina (3)
  • Hírek (64)
  • Humusz (2)
  • Húsvéti receptek (5)
  • Italok (5)
  • Karácsonyi menü (3)
  • Karácsonyi sütemények (6)
  • Keleties ízek (9)
  • Kelt tészták (8)
  • Képeink (2)
  • Köles (4)
  • Krémek- Pástétomok (12)
  • Krumplis receptek (3)
  • Lencse (1)
  • Levesek (23)
  • Lúgosító – Fitt heti menüajánlat (8)
  • Média (2)
  • Mediterán ízek (15)
  • Menükoordináció (4)
  • Méregtelenítő – Lúgosító kúrák (25)
  • Mozgás (2)
  • Padlizsán receptek (6)
  • Palacsinta (4)
  • Piknik (1)
  • Pita (2)
  • Piték (4)
  • Pohárkrémek (4)
  • Reggelik (2)
  • Saláta vacsorák (18)
  • Sós sütemények (2)
  • Spárga (1)
  • Spenótos receptek (3)
  • Sütemények (6)
  • Sütőtök (1)
  • Szejtán receptek (4)
  • Tippek (1)
  • Tofu a tortán (1)
  • Tofu a tortán 2010.04.23 (1)
  • Tofu ételek (4)
  • Torta Rendelés (11)
  • Torták (1)
  • Zabpelyhes sütemények (3)
  • Zeller (1)
Heti menük Süti, torták Rendelési információk
Főzőtanfolyamok Programok Receptek
Adatvédelem Cookie ÁSZF Impresszum

Nyitvatartás

Hétfő:

.......................................

9:00 - 18:00

Kedd:

.......................................

9:00 - 18:00

Szerda:

.......................................

9:00 - 18:00

Csütörtök:

.......................................

9:00 - 18:00

Péntek:

.......................................

9:00 - 18:00

Szombat:

.......................................

10:00 - 15:00

Vasárnap:

.......................................

ZÁRVA

Telefonszám

30/559-6107 62/630-622

Fittanyuka Menü & Sütibár © 2020
Oldalunk cookie-kat ("sütiket") használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Honlapunkra látogatva Ön beleegyezik a cookie-k használatába. További részleteket a Cookie (süti) szabályzat oldalon olvashat. Cookie szabályzat