Programok

Ahogyan a receptjeimből is kitűnik azt vallom, hogy valójában a táplálkozás a kulcs nem csak a karcsúsághoz, hanem az általános egészséghez és jó közérzethez.

Legfontosabb feladatunk, hogy úgy állítsuk be a táplálkozásunkat, hogy egyensúlyba tartsuk szervezetünk kémiáját.

Nem szükségesek a csodaszerek, nincsenek csoda diéták, sajnos az ilyen ideig-óráig végzett diéták több kárt okoznak a szervezetnek, mint gondolnánk.

 

 Az egyensúlyt gondosan felépített étrenddel, a rossz szokások elhagyásával és az új, jó szokások kialakításával, kitartással megteremtethetjük

1.Tavaszi megújító Program:

Gratulálok döntésedhez, az egészséghez vezető út egyik legfontosabb lépése a megfelelő, „tiszta” táplálkozás. Olyan ételek fogyasztása amelyek segítik szervezeted megtisztulását, miközben feltöltik létfontosságú tápanyagokkal!

A Program lehetőséget nyújt, hogy te magad döntsd el, az élethelyzetednek megfelelően, hogy hány hetes étrendreformálást vállalsz!

Minimum egy hét ajánlott, maximum  három hónap! Igazából akkor a legsikeresebb a Program, ha tulajdonképpen nem fejezzük be, hanem  maradunk az életmód váltásnál, csak néhány tápanyaggal bővítjük az étrendünk a későbbiekben.

Ha mégis „kúraként” tekintjük, ebben az esetben is érezni fogjuk jótékony hatását amely nemcsak a közérzetünkön javít, hanem centiméterekben és ruhaméretünk csökkenésén is mérhető lesz!

Az alábbi árak tartalmazzák az egész napi étrendet a választott mennyiségű héten keresztül, egy másfél órás konzultációt egyénre szabottan, kőrtöltésen belül a kiszállítást, csomagolást!

A napi étrend a következőket tartalmazza:

  1. Reggeli
  2. Tízórai (turmix): 3 dl
  3. Ebéd
  4. Uzsonna: (Zöld Turmix):5dl
  5. Saláta vacsora

1 hetes Program /hétfőtől – vasárnapig/: 29.600.- ft.

2 hetes Program: 58.200.-

3 hetes Program: 85.800.-

4 hetes Program: 112.800.-

A Tavaszi Megújító Program Március 6.-tól November 30.-ig elérhető!

Az áraink az Áfát Nem tartalmazzák!

 

2. Egyénre szabott menükoordináció:

Ezeknek az elveknek a segítségével segítek azoknak akik szeretnék az egyénre szabott menükoordinációt!

Szintén vallom, hogy nincs két egyforma ember, ezért mindig szükség van az alapos felmérésre, egyéni problémák, igények, ízlések felkutatására, ahhoz, hogy a megadott új életmódot az illető végig csinálja és mindezt úgy, hogy élvezi minden lépését, majd pozitív hatását.

A célom megmutatni, hogy az egészségesebb ételek nem az önsanyargatásról, lemondásról szólnak, ráadásul a testünk többszörösen meghálálja a váltást!

 

Minden egy döntéssel kezdődik, aki szeretné  az egyénre szabott új életmódot, el kell dönteni, hogy egészséges, életerős akar lenni MINDIG!

És készen kell állnia arra, hogy ezért képes áldozatokat is megtenni, az eredmény nem marad el!

Olvasd el azoknak a sikertörténetét akik már megreformálták étrendjüket, életmódjukat a menükoordináció segítségével:

Sikertörténetek.

Az utánkövetés azt jelenti, hogy “fogom a kezed”, támogatlak, ott vagyok ha kérdés, bizonytalanság van, akár egy receptnél, vagy akár ha úgy érzed, hogy a cukros krémes áll győzelemre.

Ha valaki megtanulja azt a néhány íratlan szabályt amit átadok, utána már egyedül is sikerrel veszi az “akadályokat”.

Hangsúlyozom, hogy bárki bármelyik csomagot is választja minden esetben egyénre szabott menükoordinációt kap!

Jó hír, hogy menükoordinációt bárki igényelhet, gyakorlatilag bárhonnan az internetnek, skypnak, emailnek köszönhetően!

Amit még adok: segítséget a bevásárló listatervezésben: fellelő helyek, termékek márka megadása, a “Testcsere” program-csomag igény szerint pedig már heti menümintát is tartalmaz 1-3 hónapon keresztül.