Rólunk

Bemutatkozik a Fittanyuka Menü & Sütibár

Konyhánk alapja a bázikus étrend, olyan ételek magalkotása amelyek segítik a szervezet kémiáját egyensúlyba hozni. Tiszta, friss és egészséges ízeinket odafigyeléssel készítjük, hogy igazán ízletes, tojásmentes és tejmentes, növényi alapanyagokból készített ételeket szállíthassunk azoknak, akik tudatosan, testi- lelki-szellemi harmóniájukra odafigyelve akarnak táplálkozni.

Az ételek egyáltalán nem tartalmaznak: fehér búzalisztet, fehér cukrot, konyhasót, vegetát, aromákat, ecetet, hidrogenizált zsírokat, – olajokat, állati tejet és tetermékeket, tojást, tartósítószert és egyéb adalékokat.

  • Egészségtudatos személyeknek
  • Fogyókúrázóknak
  • Tej, -laktóz, -glutén érzékenyeknek
  • Candidásoknak
  • Cukorbetegeknek
  • Vegánoknak
  • Gyerekeknek
Good, better, Fittanyuka! Aki még nem evett itt, az még nem evett igazán jót!
Profi Profil Nyelviskola és Nyelvvizsgaközpont
Közel egy éve minden nap itt eszek, kislányom is ezt a menüt fogyasztja. Sportolóként nagyon fontos számomra a minőségi alapanyag és itt maximálisan odafigyelnek erre. A személyzet és a tulajdonos is mindig kedves, látszik, hogy szeretik csinálni.
Medovárszky Zoltán
Profi triatlonista vagyok, naponta több órát edzek, így fontos számomra a kiváló minőségű étel. A Fittanyuka ebédje változatos, finom, tökéletes egy sportolónak is. Külön kiemelném, hogy számomra a nyugalom szigete, nagyon jó hangulatú hely. Csak ajánlani tudom mindenkinek!
Szilágyi Péter - Sportoló
Maximálisan megvagyok elégedve az ételekkel mindegyik nagyon finom, sok étel rendelős céget kipróbáltam már és úgy érzem megtaláltam az igazit 😀 Az ételek egytől-egyig nagyon ízletesek, egészségesek, a sütik finomak, a házhoz szállítás is tökéletes meglehet beszélni mikor hogyan. És én kifejezetten örülök annak, hogy vannak hússal készített ételek is 🙂
Tóth Fruzsina
0/Ügyfél
0/Vásárló
0/Dolgozott órák
0/Elismerés